Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen, heb je een verkeerd product ontvangen of wil je je aankoop om een andere reden niet houden? Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Uiteraard moeten de producten die je retourneert, onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Als de geleverde producten bij ontvangst gebreken vertonen, vragen wij je contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 010-437 22 32, zodat we samen met jou naar een oplossing kunnen zoeken.

Of je nu een complete bestelling retourneert of slechts één product: zowel de verzendkosten voor het opsturen van je bestelling als die voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening. Je krijgt dus wel je aankoopbedrag terug, maar niet de verzendkosten (tenzij je hierover andere afspraken hebt gemaakt met onze klantenservice).

Na retour aanmelding moeten de artikelen binnen 14 dagen bezorgd/afgeleverd zijn bij Atapack.

U kunt u retourzending aanmelden door een mail te sturen naar info@atapack.nl

Na ontvangst van de retourzending, zullen we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.